Agnės kokosinukai arba naminiai „Rafaleo“
2013-03-06 20:34Mano kolegė iš kanceliarijos pasipasakojo, kad jos dukrytė gamina nuostabaus skonio naminius „Rafaleo“. Nuostabūs kokosinukai. Iš bandžiau receptą iš karto. Kolegos darbe gyrė, sakė labai labai panašūs į tikruosius „Rafaelo“. Gamyba tokia paprasta, kad net nesitiki, kad taip gali būti. Labai praverčia šis receptas, kai reikia greitų vaišių.
Reikės:
Indelio saldinto sutirštinto pieno (kondensuoto),
3 pakelių po 100 g. kokoso drožlių,
saujos migdolų.
Gaminame:
Į dubenį supilame kondensuotą pieną, kokoso drožles. Kelis VŠ drožlių paliekame apvoliojimui (nebus – nereikės).
Viską gerai išmaišome. Galima palaikyti truputį šaldytuve, kol pastings, bet nebūtinai.
Rankas pasitepame aliejumi ir formuojame tešlos rutuliukus į vidų įspausdami migdolą.
Rutuliukus lengvai pavoliojame sausose kokoso drožlėse (nebūtinai).
Kokosinukus dedame ant kepimo popieriaus ištiestos skardos.
Saldainius trumpai padžioviname iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kokias 5 min.
Skanaus!
Tags: kokoso drožlės, kondensuotas pienas, migdolaiKategorijos: Desertai, Greitai paruošiama, Receptai, Svečias, Vaikams